ДАН ШКОЛЕ

Наша школа је јуче, 24.маја на празник Светог Ћирила и Методија прославила Дан школе.
Први хришћански просветитељи, браћа која су описмењавала и просветљивала Словене, творци првог Словенског писма – глагољице, заштитници су Средње школе “Мионица”.
На дан “словенских апостола” потрудили смо се на представимо постигнуте успехе наших ученика, похвалимо залагање њихових наставника и покажемо да ходимо стазама које су за нас утрла браћа из Солуна.
Представили смо успешне куваре који нижу победе на такмичењима широм наше земље затим туристичке техничаре творце оригиналног Мионичког сувенира – “Лујзине перунике” , а и младе спортисте – фудбалере и победнике кроса.
Нашем слављу поред наших ученика, присуствовали су и сви наши сарадници од представника општине, просвете до сарадника из привреде и културе и показали смо да смо сви на истом путу – путу квалитетног средњошколског образовања на територији општине Мионица.
Наш пут је одређен, и у складу са стратегијом развоја наше општине, и наредној школској 2018/2019.години уписујемо ученике на смер кувар, конобар и туристички техничар.

WordPress Themes