ИЗЛЕТИ И ПОСЕТЕ

Михољски сусрети села – септембар 2023.

ПОСЕТА РИБНИЧКОЈ ПЕЋИНИ И МАНАСТИРУ СВЕТОГ ПЕТРА И ПАВЛА 2021

 

ПОСЕТА БИБЛИОТЕЦИ МИЛОВАН ГЛИШИЋ У ОКВИРУ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ 2021.

 

ПОСЕТА РОДНОЈ КУЋИ ВОЈВОДЕ ЖИВОЈИНА МИШИЋА У СТРУГАНИКУ 2021

 

ПОСЕТА МУЗЕЈУ КАМЕНА 2021

 

ПОСЕТА ХОТЕЛУ ВРУЈЦИ 2021

 

Сајам књига 2017. године

Ученици наше школе, предвођени професорком српског језика и књижевности, посетили су у суботу28. октобра 62. Међународни београдскисајам књигапод слоганом ” Кључ је у књигама “. Закључак је да је овогодишњи сајам задовољио свачији укус и да су ученици уживали у издањима домаћих и страних аутора.

Донација пећи

Захваљујући донацији јапанског држављанина Вакаи Кијуруа нашој школи 17.септембра стигла је високопрофесионална пећ за припремање свих врста пецива и готових јела.
Том приликомшколу супосетили представници Министарства рада запошљавања, борачких и социјалних питањаи представници локалне самоуправе.

ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ

Наши млади кувари са својим професорима и ове године учествовали су на познатом каравану у прављењу ајвара “ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ”, који је одржан 25.9.2017. године у Ваљеву.

ПОСЕТА НАРОДНОЈ БАНЦИ СРБИЈЕ

Ученици четврте године, посетили су Народну банку Србије у уторак 21. марта. У изложбено-едукативним просторијама НБС ученицима је одржано предавање о нашој централној банци а такође су имали прилику и да виде бројне занимљиве експонате. Као успомену на ову посету ученици су добили новчанице са њиховим ликовима.

ПОСЕТА МИОНИЧКОМ ХРАМУ

 Наши ученици са наставником веронауке Радованом Андрић посетили су храм Вазнесења Господњег у Мионици.

ПОСЕТА РИБНИЧКОЈ ПЕЋИНИ

У уторак 4. априла 2017. наши ученици смера туристички техничар посетили су Рибничку пећину. Још један дан њихове блок наставе обележен је излетом.

ПОСЕТА МУЗЕЈУ КАМЕНА

Ученици одељења I1 обишли су 24. 11. 2016. Музеј камена у Паштрићу и родну кућу војоводе Живојина Мишића у Струганику.