ИЗЛЕТИ И ПОСЕТЕ

Донација пећи

Захваљујући донацији јапанског држављанина Вакаи Кијуруа нашој школи 17.септембра стигла је високопрофесионална пећ за припремање свих врста пецива и готових јела.
Том приликом школу су посетили представници Министарства рада запошљавања, борачких и социјалних питања и представници локалне самоуправе.

ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ

Наши млади кувари са својим професорима и ове године учествовали су на познатом каравану у прављењу ајвара “ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ”, који је одржан 25.9.2017. године у Ваљеву.

ПОСЕТА НАРОДНОЈ БАНЦИ СРБИЈЕ

Ученици четврте године, посетили су Народну банку Србије у уторак 21. марта. У изложбено-едукативним просторијама НБС ученицима је одржано предавање о нашој централној банци а такође су имали прилику и да виде бројне занимљиве експонате. Као успомену на ову посету ученици су добили новчанице са њиховим ликовима.

ПОСЕТА МИОНИЧКОМ ХРАМУ

 Наши ученици са наставником веронауке Радованом Андрић посетили су храм Вазнесења Господњег у Мионици.

ПОСЕТА РИБНИЧКОЈ ПЕЋИНИ

У уторак 4. априла 2017. наши ученици смера туристички техничар посетили су Рибничку пећину. Још један дан њихове блок наставе обележен је излетом.

ПОСЕТА БАЊИ ВРУЈЦИ

Према планираном распореду Програма ,,Упознајмо завичај“ за ученике туристичког смера, организована је посета Бањи Врујци у пратњи професора Марије Максимовић и Немање Јаковљевић, туристичких водича Иване Спасојевић и Катарине Поповић. Ученици су на самом извору бањске воде добили информације о својству воде и њеној лековитој моћи али и занимљиве приче о њеном открићу и настанку. Потом су представљене рехабилитационе и терапијске могућности бање. Након тога, ученици су посетили Турист биро и упознали се с начином и функционисањем рада бироа. Шетњом кроз бању, донети су бројни закључци и договорени даљи планови за реализацију програма обиласка домаћих локалитета.

ПОСЕТА МУЗЕЈУ КАМЕНА

Ученици одељења I1 обишли су 24. 11. 2016. Музеј камена у Паштрићу и родну кућу војоводе Живојина Мишића у Струганику.