Посета познатог кувара Саше Mишића општини Мионица и Средњој школи

У среду 16. 1. 2019. имали смо част да угостимо познатог и реномираног кувара, Сашу Мишића, који нам је свима добро познат из серијала емисија “Паклена кухиња”!
Осим посете школи, нашег госта је најпре примио председник општине Мионица, господин Бобан Јанковић, који је пружио подршку заједничкој идеји оснивања једног новог фестивала у организацији средње школе, чије би заштитно лице био управо наш гост Саша Мишић.
Након посете кабинету председника, уприличено је предавање за ученике. Са великом пажњом и заинтересованошћу ученици су могли да чују разне чињенице о пореклу српске трпезе, њеном развоју, али и предностима куварских, угоститељских и туристичких занимања из личног богатог међународног искуства нашег госта.
Такође, ученици су имали прилику и да поставе питања господину Саши Мишићу. Нека од питања наших ученика била су: Шта за њега значи успех? Која су три савета која би он дао ученицима? Каква су његова искуства у раду у иностранству?
Одговори су се састојали од изузетно лепих и поучних савета: “Издржи, ма колико да је тешко! Немој да копираш, буди свој! Највећи успех је постати и остати човек! Треба пронаћи место под сунцем Србије, јер ни у другим земљама не тече мед и млеко као што многи мисле!”
Читав догађај је пропратила и екипаТВ Вујић, наши сарадници и велики пријатељи школе, којима се овим путем захваљујемо.
WordPress Themes